Fără nume .............

Da, fără nume. Cam aşa e şi starea mea de acum; nu ştiu cum aş putea-o numi: agonie? Nu. Melancolie ? Poate puţin. Nepăsare? Nu chiar. Anti-sociala? Mda ..... Cred că da. Şi ştii ce mă enervează cel mai mult?! Excesul de drăgălăşenie. DA! Am parte de asta de dimineaţă -sunt răcită; mi-e rău de mor; sunt anti-socială ..şi toţi mă stresează cu replicile lor idioate!
Vise ...da, avem vise cu toţii. De ce unii sunt atââââââât de extaziaţi de ziua lor? Pe bune, nu înţeleg. Să revenim la vise: da, am multe -unele mai irealiste decât altele. Care? Nu vă zic. Nu prea ştiu. Ba da, ştiu. Ştiu bine. Dar dacă nu aş mai avea secrete, care ar mai fi misterul? Ar dispărea cu totul ...
Prieteni buni? Foarte buni? Oare ...Oare am cunoscut vreodată termenul? Nu, pentru că mi-e teamă să zic "pe bune" ce am. De ce ? Simplu! M-am săturat de critici aiurea. Să mi se spună ce să fac, cum, când, în ce măsură. Îmi pare rău, nu sunt omu' potrivit pentru a fi controlat  de cineva ...
Dragoste? Cred că în săptămâna asta mi-am pierdut din nou increderea în cei din jur şi mai ales ......în mine. În ceea ce fac. Ce cred. Ce ...nu ştiu. Mă credeam altfel; dar asta se întâmplă când nu vrei să deschizi ochii ...Să asculţi de cei din jur? Prostii ...oricum dacă făceam asta, apoi regretam fiindcă aş fi gândit cam aşa: "cum ar fi fost dacă ...?" .
Concluzie: am avut o săptămână de toată frumuseţea. Urmează alta. Şi încă una -în care va trebui să fiu extaziată : "Vaaaaaai! E ziua meaaaaaa! Am un an de la buletiiiin!" ..Mda. Şi încă 12 săptămâni. Credeam că doar cei din şcoala 11 sunt astfel; spre dezămăgirea mea, aşa e lumea. Aşa e viaţa. Şi încă mă pregătesc să o înfrunt ............

Asculta mai multe audio Muzica

Thoughts ..

Pai, cu ce sa incep.Ma aflam intr-o seara in fata calculatorului. In fata unei pagini albe de word, fara absolut nici o idee. Eram cu gandul foarte departe, ca deobicei, dar de data asta gandurile mele nu imi foloseau la ceea ce aveam de facut: compunerea la engleza. Vazandu-ma atat de nelinistita, obosita si ingandurata, mama s-a gandit sa imi faca o cana de ceai cald. Am baut linistita din cana, nu chiar foarte linistita pentru ca in cautarea inutila (de altfel) a mouse-ului meu; fiindca pe biroul meu mic si rosu sunt aruncate aiurea hartii, caiete, pixuri, creioane –am varsat cana peste proiectul de la geografie.
Ma mai uit inca cateva clipe -care zboara fara sa imi pot da seama- la monitor cam nedumerita si decid sa ma intind in pat cateva minute..Si ingandurata incerc sa ma inteleg; greu, dar incerc. Incerc sa inteleg cum unele lucruri pot fi atat de complicate, dar totusi atat de usor de inteles ..Ciudat, imaginea unui baiat inalt.. blond si simpatic imi lumineaza intunericul pleoapelor si imi trezeste zambetul. Devine complicat ..prea complicat pentru experienta ce am adunat-o de-a lungul anilor; cu fiecare zambet fals, cu fiecare persoana care a incercat sa ma minta, cu fiecare prieten pierdut, fiecare emotie ..Acum realizez ca totul se bazeaza pe incredere: el..el capata forma unei jumatati dintr-un lucru care cu ajutorul meu poate fi intregit.
Whatever, poate o sa credeti ca m-am indragostit. Poate aveti dreptate.Poate …ca eu sunt singura care viseaza departe, poate ca rolul lui e de a ma face sa visez cu ochii deschisi. Si poate ca e nevoie de ajutorul meu sa isi dea seama.Merita incercat.Stiu ca merita.Ii aud bataile inimii.Ciudat.Acelasi ritm ca al meu -ma pierd..
Deodata totul revine la normal.Apoi realizez ca a fost doar un vis. Un vis destul de ..ciudat. Ma inspaiamnta putin, dar totodata imi pare ceva real ..dar totusi ireal. In fine. Acum chiar am o idee pentru compunerea mea la engleza, deci cred ca o sa ma intorc in fata monitorului sa astern pe “foaia de hartie” tot ce imi trece prin cap. Intai, o sa trebuiasca sa strang ce e pe birou, pentru ca ma simt mai neindemanatica decat mai devreme ..si mult mai predispusa sa vars vreo cana de ceai, ciocolata calda sau ceva!

Încă una ....ÎNCĂ 87 !!!!!!!!!!!!!!

ieeeeeeee! S-a mai dus una!!! Ce una ? Încă o zi de şcoală în infernu' ăsta nenorocit. Unde vezi toate piţipoancele de clasa a6-a cu tocuri de 7 cm,  altele care se tund saptămânal, altele de îşi pilesc unghiile pe holu' şcolii aproape în lacrimi că li s-a rupt vreo unghiuţă, toţi foştii, toate amintirile (defapt şi de drept -am de uitat numai unul ..nu că ar fi fost mai mulţi ..uhm, doar 3?4?:">); toate ofticatele care fac crize că le furi iubiţii -chiar dacă tu nu ai o treabă cu tipu' în cauză, altele de a 5-a care le auzi "vai, fatăăăă, dar nu ştiu cum să îi spun că îl iubesc!!!!!!!!!" ...DOAMNE ! Sincer, am fost şi eu a 5-a..dar eram îndragostită de un coleg ...doar.. îl simpatizam: fetele mele o să sară cu gura --> "vaai, puiuţţţţţ" ..nu....nici macăr nu faceam crize gen: "cum să îi demonstrez cât îl iubeeeeesc??????"
Fuck. Da. Şi ce? E blogu' meu. Am dreptu' să scriu ce am chef. Cum am chef. Când am chef. În ce limbă am chef.[:))] Mda ...s-a dus prima zi din ultimul semestru de şcoală generală ..cred că o să duc doru' colegilor mei dezaxaţi mental ..d'alde Arhip si Sovik ..[băăieeeeţiiii, faceţi cu mânaaaa!! nu- NU la ce vă gândiţi voi !!!!!!] ...doru' maimuţei de Dialexia, dorul Mariei ...care azi s-a înnecat cu sirop de gât în ora de geografie ..dorul ...hmm...INNEI- nici nu mai pun problema.Doru' lui Dănuţ, care vine în fiecare pauză să mă întrebe dacă am dezinfectantu' la mine ..sau serveţele umede [:)) ştim noi de ce!!]; doru' lui Kistruui şi a lu' Bebe şi Raco' [colegi de la cealaltă clasă de a 8-a; la Raco uitându-mă mereu ca la munţi @-)] O să-i duc doruuuuul lui Ung, care azi îmi arăta limba [:|] uhm ....cam atât? aaa...Suciuu.Da, ăla micuu' ..-continuarea nu zic.- Fostul meu coleg de bancă din clasa a 7-a, care mi-a dat cu ghipsu' în cap timp de o lună ..
Damn, ce amintiri. O să-mi fie dor de ei ..Restu' .....Sănatate, frate !!!!!! :))


P.S.: pozăă cu mine şi Ung la petrecere. Mersi Ung că m-ai învaţat Braşoveanca! >;d<
P.P.S: 87 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nimeni ....si nimic

uhm.Da.Nimeni şi nimic ..atât mi-a rămas .....Spre uimirea mea, am constatat în nenorocita după-amiază de marţi, 2 februarie că ...sunt cam singură. Da, mi-am dat într-un sfârşit seama că ....înafară de vreo 2 prieteni (nu dau nume, nu vreau să creez controverse..) nu mai am pe nimeni lângă mine. Şi nimic. Şi nici nu vreau. Nici nu am nevoie. M-am săturat de prieteni/ prietene false/ falşi, care nu au decât intenţii bune ...doar pentru ei. Sincer, o prietenie înseamnă şi câteva sacrificii. Da, sunt de acord că nu prea ştiu ce înseamnă termenul ..defapt, ştiu. Ştiu doar cănd vreau, pentru cine vreau. M-am săturat de prieteni ocazionali ..
Mda ...tot ce mi-a răămas acum ....e doar un castrooon maare cu melci cu brânzăă şi zahăr ...si stafidele mele in ciocolată. No more lies, no more hopes ...

Asculta mai multe audio Muzica

Piece of ...me




Toate au o valoare sentimentală deosebită şi diferită pentru mine,  aşa că nu pot spune că una este mai importantă ca alta..Btw, dacă ai de gând să le salvezi ..măcar nu ţi le însuşi. Mulţumesc .:)