Last, ♥

Ok. Deci cred ca scriu ultima postare din acest an, tinand cont ca mai sunt vreo 2 zile amarate si nu cred ca o sa mai am timp de scris ..


De 3 zile stau in pat si butonez telecomanda, stau cu telefoanele date pe silent si nici macar pe mess nu mai dau asa des. Am stat de-aiurea si m-am gandit la tot anul care teoretic, s-a terminat, practic ..bleah. 


Sa revenim. Mi-am inventariat toate relatiile de anul asta : fie de dragoste, fie de prietenie. Am ajuns la o concluzie : nu se merita deloc sa acorzi incredere; pana si persoanele care le cunosti de cand erai miiiiiiiic (si plangacios la camin) te lasa balta. Mi-am pierdut multi prieteni anul asta, am castigat altii ..(ma rog, asa cred). Boyfriends. ..oh, a lot. Pacat ca nu mi s-a lipit niciunu' de suflet cum mi-as fi dorit, defapt a fost acolo unul dar...trecem peste. Petreceri, iesiri, nebunii, examene, stres, panica, liceu, fun ..A LOT OF FUN. 
A cam fost un an incarcat ..din mai multe puncte de vedere, mai ales emotional (x_x). Am ..invatat cate ceva; cum ar fi sa nu mai am incredere asa usor in persoanele pe care le cunosc, sa nu ma mai atasez asa repede de cineva, sa nu mai visez atat de mult, sa nu mai sper in lucruri imposibile ..Cica speranta nu moare niciodata, ahaaa, daaa, sigurrrr; imi pare rau, nu sunt de aceeasi parere.


Aaaaaa, paaiiii ....ce naiba sa mai scriu ? Nu stiu nu-mi mai vine nimic in cap momentan, parca mi s-a golit creieru' de la atata somn si ciocolata calda. Ma duc sa fac o baie calda si sa ..aaa...nu stiu, sa ceva. La multi aaani tuturor si un an muuuuuuuuuuuuuuuult, MUUUULTTTTTTTT mai bun .. ♥

2 comentarii:

Unknown spunea...

Un an nou fericit si tie.Ai un "jurnal" virtual pe cinste.Sa sti ca si eu am ceva asemanator,insa le-am scris pe foi.iar cele mai importante le am in mintea mea.

Asa sunt prietenii,uneori nu-ti vine sa crezi ca cel mai bun prieten/na iti intoarce spatele din anumite motive cum ar fi esti prea sincer/a cu ei,exagerezi in anumite discutii,le acorzi prea multa atentie,vrei sa fi mai superior dar pentru binele lor,etc.

Eu vreu sa-ti spun ca in seara aia nu ai fost singura,nu stiu ce gandesti tu despre Dumnezeu,insa el a fost tot timpul acolo cu tine,de asta sunt convins.

Ah,si inca ceva,iubit,prieten intim sau cum vrei tu sa-l numesti,el poate sa-ti schimbe viata foarte mult,adica va face o mare parte din viata ta cand il ai pentru totdeunaentru ca dragostea va castiga prima.

Unknown spunea...

"Eu vreau sa-ti spun ca in seara aia nu ai fost singura,...."

Dupa ce am citit ganduriile tare apasatoare de singuratate,atunci mi-am dat seama,ce naiba,nu ai fost singura,pe langa ca mai avem un Dumnezeu la care uneori ni se pare ca ne vine sa ne ingropam in pamant deoarece suntem trecatori prin lume,ei,pai,viata e alaturi de tine,nu esti singura,eu sunt alaturi de tine,nu esti singura,sau mai bine zis nu erai singura deoarece chiar daca in momentul cand te simteai singura atunci si eu poate ma distram sau faceam altceva,sunt convins ca daca stiam ca te simti singura iti spuneam ca nu e adevarat,ca eu sunt alaturi de tine indiferent de distanta care ne cuprinde.Nu vreau sa-ti spun ce fel de om sunt,oricum realizezi tu dupa cum scriu,ma exprim...,doar vreau sa-ti spun ca nu intotdeuna am stat in Romania.Ok,bun,ideea e ca eu cred ca esti o fata uimitoare chiar daca nu te cunosc indeajuns,chiar daca nu stiu ce lucruri faci tu pe-acolo,insa mi-e deajuns sa-ti citest unele ganduri pe care le impartasesti cu "mine".

:)