...mrr

   Ahh .. Stii cumva sentimentul ala de libertate totala ? Da, eu il numesc "visare". Am visele mele. ALE MELE. Si stii ce e cel mai frumos ? Nu poate patrunde nimeni in ele, decat daca vreau. Nu mi le poate fura nimeni, pentru ca nu voi permite. De ce vorbesc despre vise ? Am cunoscut un ...prieten drag mie, acum putina vreme, pe net. Da, pe net.. Dupa multa vorbarie aiurea, am ajuns sa visam amandoi departe, ..si sa ne facem fel de fel de promisiuni. Promisiuni ca intr-o zi poate unele dintre visele noastre se vor indeplini, ca ne vom intalni ...si totul va fi cum visam. Doar 115 km ne despart de visele noastre. El e cel optimist aici, iar eu incerc sa-l agat de ceva de realitate, desi mereu ma atrage in jocul lui .

E vara .....Imi cam permit sa stau si sa visez all day long, dar treaba e ca cel mai urat e cand te trezesti la un moment dat, (eu ma trezesc fortat de obicei, de imprejurari ..sau de a mea prietena, Talida), si iti dai seama ca acolo e realitatea si maine dimineata dai cu capu' de ea. 

Sunt o aiurita. Sunt sarcastica. Sunt draguta. Am toane. Am ifose. Multe. Poate si fite. Pe-alea le etalez cu cine vreau, cu cine imi permit. Fac ce simt de la o vreme, m-am saturat sa ma bazez pe ratiune, ...si vad ca inima mea stie mai bine ce ar trebui sa fac. Nu imi voi cere scuze, nu pentru ceea ce simt.. Nu am de ce ... Nu vreau.

In ultima vreme am invatat sa spun si NU. Astfel, mi-am scurtat foarte frumos lista de "prieteni", am scapat de multe lucruri/persoane/obiceiuri care imi displaceau, dar le faceam din obisnuinta sau din obligatie. De ce ar trebui sa fiu obligata sa fac ceva ce nu imi place? Bine, uneori e bine. Depinde de caz. (aici ma gandeam la scoala, sau la mancarea aia idioata care o urasc si ma pune mama sa o mananc.) Dar .... in viata mea, in mintea mea, NU va mai intra nimeni de acum inainte fara a-i permite. Dar mai ales in inima mea ...

Cred ca am luat putina pauza de la visat si am fost putin realista, sunt o imprastiata, atat in realitate cat si in mintea mea. Am nevoie sa plec. Nu neaparat departe. Dar undeva unde sa scap de toate lucrurile care se "incalcesc" in mintea mea ..... Cred ca e cel mai bun remediu, astfel imi voi pune totul in ordine (sper); si nu voi mai avea indoieli in ceea ce ii priveste pe cei din jurul meu, din viata mea de zi  cu zi. Cat despre visat .... dragul meu prieten, aici sunt, daca nu cu prezenta fizica, cu gandul voi fi aici mereu, pentru tine :*


Asculta mai multe audio Muzica

23 de comentarii:

Anonim spunea...

frumos ce ai scris aici .:*

Bbiu. spunea...

multumesc, "anonim". :)

Anonim spunea...

chiar foarte frumos
:))
anonim too
:))

Anonim spunea...

E frumos , dar in aceelasi timp si putin trist.. in primul rand nu prea inteleg la cine te referi in ultima propozitie.La inceput m-am prins despre cine e vorba :D . Anonim 1

Bbiu. spunea...

Nu cred ca stie vreo cineva la cine ma refer ;)) ..

Anonim spunea...

EU cred ca stiu la cine te referi in prima parte..dar nu stii cine sunt de asta zici ca nu stie nimeni la cine la referi.Poate ca doar persoanele cu care vorbesti stiu despre cine e vorba in poveste nu ? Sau poate ca nici ele .. pentru ca am mai citit postarile tale si .. ai zis ca te-au dezamagit mai toti prietenii.Daca nu sunt indiscreta pe cine consideri tu prieten ? Scuze de curiozitatea mea , nu cred ca vei afla vreodata cu cine vorbesti aici . Despre ce baiat e vorba in ulima propozitie ? :D Anonim 1

Bbiu. spunea...

Indiscretia ti-o scuz, dar datorita faptului ca nu stiu cine esti, nu pot sa iti spun despre cine vorbesc. Si oricum, nu aici. :)

Anonim spunea...

Daca ai citi cu atentie ce ti-am scris,cred ca ti-ai da seama..Hmm..Peste cateva zile o sa-ti las un comentariu si o sa-ti spun cine sunt.Pacat ca acum vrei sa pleci departe de gura lumii si de amintirile de aici..Nu mi-ai raspuns la intrebarile din comentariul anterior..E foarte usor sa afli cine sunt..Sa stii ca ai facut o alegere buna ca vrei sa pleci din Barlad,te las cu gandurile tale si astept sa mai citesc gandurile tale.Te pup.

Anonim spunea...

Inca putin si vei afla..Gandeste-te bine cine ar putea fi.Eu o sa fiu aici ca sa-ti raspund la comentariile tale,dar nu tot timpul.Acum am putina treaba,o sa vorbim peste cateva zile dupa cum ti-am mai spus.Astept gandurile tale scrise aici.Noapte buna !

Bbiu. spunea...

Seara frumoasa in continuare, draga "anonim/a".

Talida. spunea...

(Biule, imi pare rau ca joc rolul unui pendul menit sa alunge starea de visare, nu asta imi doresc. Stiu ce inseamna sa te hranesti cu vise.)

Acum, sa-mi fie cu iertare ca intervin in discutie,insa consider o atitudine lipsita de demnitate sa te ascunzi in spatele unui pseudonim generic (Anonim) si de acolo sa arunci cu vorbe taioase, pline de subintelesuri.
My dear,whoever you are, nu stiu cata psihologie stii 'mneata, dar da-mi voie sa-ti spun ca din exprimarea ta reiese clar ca n-ai habar despre ce se discuta in post. Play these games somewhere else.
Ah, sa fim intelese :) eu imi asum raspunderea pentru ce scriu aici, spre deosebire de tine. O seara buna!

Anonim spunea...

e vorba de Stefan presupun
:))))

Bbiu. spunea...

Scump/a anonim/a, dupa caz, daca ai fi citit cu atentie si nu te-ai fi pripit in a arunca cu vorbe in vant, ai observa ca vorbesc despre o distanta, mai exact am scris 115 km. Din cate stiu, Stefan este din oras.:)
Daca aveti "placerea" de a-mi lasa comentarii, va rog sa fie cu legatura la text, nu pareri fondate aiurea.
Multumesc foarte frumos .

Anonim spunea...

Nu e aceeasi persoana, ultimul "anonim" nu e anonim 1 . :P.

Bbiu. spunea...

Mi-am dat seama. :)
Ce sa va fac daca nu va semnati. ;))

Admirator... spunea...

Foarte frumos ce ai scris... emotionant...(mai putin comnetariu la mancare mamei ... :( ...)
Ai talent!
BAFTA pentru un nou inceput !!

Anonim spunea...

Draga mea Talida, te cunosc destul de bine si de ceva timp si nu cred ca era necesar sa incerci o vorbire atat de "psihologica" cu "anonimii" pentru ca acestia pot avea un motiv pentru care nu doresc sa-si dezvaluie identitatea. Este drept ca ai o contributie semnificativa in redactarea ziarului Colegiului National "Gheorghe Rosca Codreanu", dar sa nu ne dam cu firma in cap si sa trecem la acuze totusi! Spor la scris in continuare fetelor si anonimilor !
alt Anonim.

Bbiu. spunea...

Usor, usor, ca se incalzeste atmosfera prea tare. ;))

Talida. spunea...

In primul rand, nu-ti permit sa mi te adresezi cu "draga mea". N-o lua personal, dar nu te cunosc.
Doi la mana, eu NU te cunosc, asa ca mi-ai face un mare favor daca te-ai prezenta. Poate mai destindem atmosfera.
Trei la mana, nu vad ce te-a facut sa te simti atat de lezata. Eu nu am acuzat pe nimeni de nimic, mai ales ca nu stiu cui ma adresez. Doar faceam niste constatari. Daca dumneata te simti "acuzata", se pare ca ai nevoie de limbaj psihologic, dar din partea specialistului.
Last, but not least, nu vad relevanta informatiilor cu privire la contributia mea la ziarul scolii. Daca asta e cel mai inteligent mod in care crezi ca-mi poti demonstra ca ma cunosti, permite-mi sa-ti comunic faptul ca esuezi lamentabil.
Acestea fiind spuse, o seara buna.

Anonim spunea...

In primul rand, draga Talida, nu am precizat ca sunt fata, dupa cum am si scris "alt Anonim.", si nu alta anonima.
In al doilea rand, nu cred ca esti atat de in masura sa dai sfaturi psihologice, intrucat nu esti decat un copil.
Si te rog fii calma, nu am spus ca sunt eu cel lezat!

Anonim spunea...

aa, si uitasem sa precizez ca nu te cunosc datorita ziarului scolii.
Ma surprinde totusi usurinta ta in exprimarea anumitor sfaturi/afirmatii!

acelasi "alt Anonim."

Unknown spunea...

Wow! ce comentarii! cu siguranta ai ceva special "Bbiu"

Bbiu. spunea...

:)) Evann Ventry, cred ca atentia ar trebui focusata pe postare, nu pe comentarii. Ceva special nu prea regasesc in comentariile mai mult sau mai putin "aruncate" cu o oarecare doza de rautate .