mmrs


Mi-e doooooooor, doooooooooorrrrrrrrrrr, D.O.R !!!
Mi-e dor de noptile de iunie dinainte de examen, petrecute in fata monitorului pana la 3 dimineata, ascultand incontinuu Bliss - Breathe si J.M.J - Love Love Love ca o disperata, cand ma chinuiam pana la 4 sa adorm, iar la ora 7 ma trezeam sa ma duc la pregatire la engleza. Si ...plimbarile alea de dimineata, de 15 minute ...cand vantul adia usorrr, si rrrrece ...iar eu aflandu-ma intr-un fel de stare de tranzitie, ceva, cumva ...somn combinat cu visare combinat cu extaz combinat cu foarte multa oboseala si cu un mic gram de regret.
Si ..aceste vise si regrete intinzandu-se pe o perioada luunga de timp ...incheindu-se undeva in decembrie. Seri  geroase de iarna, cativa fulgi, regrete, regrete, vise, lacrimi, insomnii, promisiuni uitate, incalcate, sfarmate..... A ramas doar o amintire, si niste contururi (neclare acum) a ceea ce visam in acele nopti tarzii de vara calda; contururi transformate ulterior in nostalgii, in motive pentru alte nopti petrecute cu lacrimi in ochi, privirea in tavan si cu castile in urechi, cu aceleasi melodii pe repeat : Bliss - Breathe & J.M.J - Love Love Love.


Bleahhh, uneori nu stiu ce e cu mine. Am doar o stare aiurea de vreo 3 zile, m-a apucat melancolia; ..cred ca vine primavara si in loc sa ma binedispuna ....din contra, ma intristeaza.


p.s.: imi pare rau, am cam uitat sa mai postez, m-a lasat inspiratia ...si m-am luat cu alte chestii care sa-mi mai "armoteasca" melancoliile.




Bliss- Breathe
 
 Asculta  mai multe  audio   diverse



Jean Michel Jarre - love, love, love
 
 Asculta  mai multe  audio   diverse


În derivă :)

M-am indragostit. Pur si simplu. De vreo saptamana ma tot uit la serialul de pe Hbo "În derivă". 
Butonam plictisita telecomanda, cred ca in a doua zi de Craciun, si am dat peste un episod cu o tipa super-nebuna numita Nora. Initial, am zis : "Ce naiba e cu tampenia asta de serial?"; dar apoi am cautat pe net si am mai vizionat cateva episoade si a devenit chiar captivant. Defapt, e copiat dupa un serial american "In treatment", fiind o adaptare a serialului israelian "Be tipul".

Sper sa va placa, eu una il ador. Enjoy the trailers. :)














** http://inderiva.hbo.ro/ **