Last, ♥

Ok. Deci cred ca scriu ultima postare din acest an, tinand cont ca mai sunt vreo 2 zile amarate si nu cred ca o sa mai am timp de scris ..


De 3 zile stau in pat si butonez telecomanda, stau cu telefoanele date pe silent si nici macar pe mess nu mai dau asa des. Am stat de-aiurea si m-am gandit la tot anul care teoretic, s-a terminat, practic ..bleah. 


Sa revenim. Mi-am inventariat toate relatiile de anul asta : fie de dragoste, fie de prietenie. Am ajuns la o concluzie : nu se merita deloc sa acorzi incredere; pana si persoanele care le cunosti de cand erai miiiiiiiic (si plangacios la camin) te lasa balta. Mi-am pierdut multi prieteni anul asta, am castigat altii ..(ma rog, asa cred). Boyfriends. ..oh, a lot. Pacat ca nu mi s-a lipit niciunu' de suflet cum mi-as fi dorit, defapt a fost acolo unul dar...trecem peste. Petreceri, iesiri, nebunii, examene, stres, panica, liceu, fun ..A LOT OF FUN. 
A cam fost un an incarcat ..din mai multe puncte de vedere, mai ales emotional (x_x). Am ..invatat cate ceva; cum ar fi sa nu mai am incredere asa usor in persoanele pe care le cunosc, sa nu ma mai atasez asa repede de cineva, sa nu mai visez atat de mult, sa nu mai sper in lucruri imposibile ..Cica speranta nu moare niciodata, ahaaa, daaa, sigurrrr; imi pare rau, nu sunt de aceeasi parere.


Aaaaaa, paaiiii ....ce naiba sa mai scriu ? Nu stiu nu-mi mai vine nimic in cap momentan, parca mi s-a golit creieru' de la atata somn si ciocolata calda. Ma duc sa fac o baie calda si sa ..aaa...nu stiu, sa ceva. La multi aaani tuturor si un an muuuuuuuuuuuuuuuult, MUUUULTTTTTTTT mai bun .. ♥