Sweeeeeeeeeeeeeeeeetttttt ♥♥



Bored. Exhausted. Sick. Sleepy. In love. Noisy. Sad. Happy. Sad again.
Cred ca nu am avut niciodata toate starile astea adunate la un loc; sau poate da, cred ca da. Nu am cuvinte sa descriu. Anyway, stau plictisita pe birou (precizez : pe birou, nu pe scaunul de la birou) si ma uit pe geam cum inca mai straluceste soarele, astept un MESAJ, doar un mesaj sau un apel, atat. A T A T . Doamne, cer prea mult? Cred ca fiecare dintre noi (ok, ma rezum la fete) a avut dorinta asta 'arzatoare' la un moment dat.. cel putin  prietenele mele sigur da.
M-am imbolnavit iar. Stau in pat de miercuri. Nu am iesit din casa de miercuri. De MIERCURI. Daca nu ies nici azi, innebunesc. M-am plictisittttt, m-am plictisit sa astept, m-am plictisit sa ma gandesc la.., m-am saturat sa visez, m-am plictisit de scoala si de profu' ala de mate care nu stie decat sa urle, m-am plictisit de paru' asta care-mi intra in ochi, m-am plictisit sa citesc.Mi-e somn; si cred ca o sa adorm curand. Probabil de la Coldrex. 
E o postare idioata, in care am insirat cuvinte care nu se leaga nicicum.Da..asa ma simt si eu acum: am o stare careia nu ii pot gasi un nume. Mi-e dor de vara, mi-e dor de mine, mi-e dor de tot ce era inainte.


*E 31 octombrie. S-a mai dus una de toamna..........

Nimic, din nou ....



E toamna. E octombrie. E 2. Si e frig; prea frig pentru cat poate sufletul meu primavaratec suporta. 
E o zi obisnuita, prea obisnuita; o zi cu dimineata la ora 12, cu eugenii cu ciocolata si cafea cu lapte. O zi in care tot ce-ti poti dori e sa stai in pat si sa te uiti la filme pana luni dimineata, sau sa stai sa sporovaiesti cu o prietena buna. In cazul meu, nu s-a aplicat niciuna dintre cele doua: am stat si-am tocit 2 ore la engleza, apoi mi-am sfarsit rabdarea prin incercarea esuata de a-mi face cele 2 fise la romana. Sper ca Arghezi sa ma ierte.
Nu pot sa citesc, nu am stare. E o seara rece, in care ploua, cad frunze, vars ceai pe mine, ma chinui sa citesc cateva file din Romanul adolescentului miop, incerc eroic sa ma abtin sa pun mana pe telefon, sa recitesc a mia oara niste mesaje blestemate, aruncate intr-un colt de 'caramida' apropiata de sfarsit, esuez lamentabil sa nu ma cert cu mama..
Iubesc toamna, dar totodata ma face sa ma simt atat de singura si ..sfarsita de orice putere sau chef de a o lua de la capat cu orice. Ma doare si mi-e cam dor. De ce anume .......ramane doar pentru mine ...si in curand sper sa nu mai ramana nici macar aici, sa se duca de tot aceste sentimente reprimate, inchise undeva in adancul sufletului meu. 
Desi a trecut atata timp, doare ...


Horia Brenciu - Lucruri Simple
 Asculta  mai multe  audio   diverse