...mrr

   Ahh .. Stii cumva sentimentul ala de libertate totala ? Da, eu il numesc "visare". Am visele mele. ALE MELE. Si stii ce e cel mai frumos ? Nu poate patrunde nimeni in ele, decat daca vreau. Nu mi le poate fura nimeni, pentru ca nu voi permite. De ce vorbesc despre vise ? Am cunoscut un ...prieten drag mie, acum putina vreme, pe net. Da, pe net.. Dupa multa vorbarie aiurea, am ajuns sa visam amandoi departe, ..si sa ne facem fel de fel de promisiuni. Promisiuni ca intr-o zi poate unele dintre visele noastre se vor indeplini, ca ne vom intalni ...si totul va fi cum visam. Doar 115 km ne despart de visele noastre. El e cel optimist aici, iar eu incerc sa-l agat de ceva de realitate, desi mereu ma atrage in jocul lui .

E vara .....Imi cam permit sa stau si sa visez all day long, dar treaba e ca cel mai urat e cand te trezesti la un moment dat, (eu ma trezesc fortat de obicei, de imprejurari ..sau de a mea prietena, Talida), si iti dai seama ca acolo e realitatea si maine dimineata dai cu capu' de ea. 

Sunt o aiurita. Sunt sarcastica. Sunt draguta. Am toane. Am ifose. Multe. Poate si fite. Pe-alea le etalez cu cine vreau, cu cine imi permit. Fac ce simt de la o vreme, m-am saturat sa ma bazez pe ratiune, ...si vad ca inima mea stie mai bine ce ar trebui sa fac. Nu imi voi cere scuze, nu pentru ceea ce simt.. Nu am de ce ... Nu vreau.

In ultima vreme am invatat sa spun si NU. Astfel, mi-am scurtat foarte frumos lista de "prieteni", am scapat de multe lucruri/persoane/obiceiuri care imi displaceau, dar le faceam din obisnuinta sau din obligatie. De ce ar trebui sa fiu obligata sa fac ceva ce nu imi place? Bine, uneori e bine. Depinde de caz. (aici ma gandeam la scoala, sau la mancarea aia idioata care o urasc si ma pune mama sa o mananc.) Dar .... in viata mea, in mintea mea, NU va mai intra nimeni de acum inainte fara a-i permite. Dar mai ales in inima mea ...

Cred ca am luat putina pauza de la visat si am fost putin realista, sunt o imprastiata, atat in realitate cat si in mintea mea. Am nevoie sa plec. Nu neaparat departe. Dar undeva unde sa scap de toate lucrurile care se "incalcesc" in mintea mea ..... Cred ca e cel mai bun remediu, astfel imi voi pune totul in ordine (sper); si nu voi mai avea indoieli in ceea ce ii priveste pe cei din jurul meu, din viata mea de zi  cu zi. Cat despre visat .... dragul meu prieten, aici sunt, daca nu cu prezenta fizica, cu gandul voi fi aici mereu, pentru tine :*


Asculta mai multe audio Muzica