4iubiSZ.

Well, iubiSZ, imi mananci ultimii 13 ani jumatate din viata.:* Cu bune, cu rele; c-o fi, c-o pati ..noi ne iubim. Friends. Nothin' More. /:) 
Ea-i fata cu care rad nopti intregi, care ma bate la cap de 2 seri ca vrea pierce in limba, care e disperata dupa ROZZZZZZZZZ, pe care in clasa a 6-a o strigam FAKE (baby, don't hate me. we'll miss those times..), care bea 2 Trompi odat' si merge toata ziua cu mine @Peda, ca nah, nu mai e iarna sa-l trimitem pe Arhip.
Cu ea plec de cate ori am chef, defapt, ne invoim de la diriga pe diverse motive. Cu ea am mers azi "LA FLORA" sa bem SUUUUCCCC ..bine, defapt cocktail. Si ciocolata calda. Si am povestit cate-n luna si-n stele. 
Din cauza ei am iubit un tip 3 luni (:-w prietenii stiu de ce) ->stie ea cum a pornit tot. Dar na, prietenii se mai sacrifica. 
Babe,nu stiu in ce masura ma consideri prietena ta, ne-am facut destul rau una alteia, cu buna stiinta ..ori fara sa stim, dar eu  te consider.:x Si imi cer scuze pentru crizele mele ...zilnice. :)) 

...4my BelovedClassmates. (viitori ex'.)

Inima franta se vindeca cu aspirina *

Fetele, am gasit un articol pe net. Cat o fi de bun, nu stiu. Da' stiu ca de-acu' de cate ori o sa am inima franta, o sa-mi sun fetele, cum zice si Luizel: "aspirinaaaaa!"




Chiar asa! Doctorii ne anunta ca ne pot ajuta atunci cand avem inima sfasiata din cauza unei relatii amoroase esuate, cu aspirina si alte pilule indicate cardiacilor!

Cercetatorii americani, citati de BBC, au descoperit ca “sindromul inimii frante” este de fapt o boala ce apare in conditii de stres emotional. Cei mai multi dintre acesti pacienti pot fi vindecati cu aspirina, beta-blocanti, inhibitori ACE si inhibitori ai reductazei HMG-CoA (care reduc colesterolul). Care este legatura?

Simptomele se aseamana uneori cu cele ale unui atac de cord (apasare in capul pieptului, respiratie sacadata). Totusi, sanatatea este alterata pe termen scurt, iar efectele sunt complet reversibile, in special atunci cand se intervine din timp

Sindromul, cunoscut in lumea medicala drept cardiomiopatia Takotsubo, a fost descris prima data in anii ’90, de cercetatorii japonezi. Acestia au observat ca se instaleaza, cel mai adesea, primavara si vara.

In plus, asa-zisa boala nu apare doar in caz de esec in dragoste. In jur de 65% dintre cei afectati sufera de pe urma oricaror evenimente neplacute cu impact emotional puternic, cum ar fi conflictele domestice ori profesionale, accidente etc. 


sursa: http://www.csid.ro/health/inima-franta-se-vindeca-cu-aspirina-4099132/

What if ?

Daca eram o luna,as fi fost mai
Daca eram o zi a saptamânii,as fi fost sambata
Daca eram un numar,as fi fost 3
Daca eram o parte a zilei,as fi fost apusu'
Daca eram un animal marin,as fi fost un pestisor
Daca eram un fruct,as fi fost o portocala
Daca eram o directie, as fi fost "stop"
Daca eram o planeta,as fi fost Neptun
Daca eram un lichid,as fi fost apa
Daca eram o pasare,as fi fost o bufnita
Daca eram o planta,as fi fost un trandafir
Daca eram un instrument muzical,as fi fost o chitara.
Daca eram o emotie,as fi fost melancolia
Daca eram un cântec,as fi fost "Stereophonics-Feel"
Daca eram un film,as fi fost "Sleepless in seattle?"
Daca eram o carte, as fi fost "Vai, ce-am uitat!"
Daca eram un oras,as fi fost linistit
Daca eram o culoare,as fi fost verde
Daca eram un cuvânt,as fi fost "free"
Daca eram o parte a corpului,as fi fost ochii
Daca eram o expresie a fetei,as fi fost un zambet
Daca eram ceva dulce, as fi fost zambetul lui :x