Last year's "new resolutions" ? How about this year ?

aw. a trecut o lună ? Nu prea-mi vine a crede. Şi ...cam ce am făcut luna asta ? Nimic memorabil ...mi-au rămas doar nişte frânturi de amintiri mizerabile ...care prefer să le ţin doar pentru mine ..sau să le uit de tot.Dar nu pot. ...de ce? Nu prea ştiu ...dar o să reuşesc.Ştiu. Asta ştiu sigur.
Ok, sa revenim la subiect: Last years' resolutions ..hm, cam câte erau ? 7 ?
1.da, sa zicem ca am rezolvat-o.
2.uhm. şi asta. de prea multe ori ..-câteva reuşite.
3.hm. de fumat nu fumez, nopţi pierdute aiurea ...nu m-am dezobişnuit încă. Cât despre băieţi ..mă abţin. Încerc, măcar ..
4.daaaaaa. am reuşit !
5.Done ! şi încăăăăăăăăăăăăăăăăăă cum ..
6.Yup! şi asta.
7.Parţial .. ?

How about this year ? Păi ce pot spune ....mă pun serios pe toceală, că na ..trebuie medie mare şi nu vreau să stau "botoasă" la vară pentru că nu o să intru la Filo-Engleză. Love ? Mi-a ajuns de anul trecut . Cred că am s-o las deoparte momentan ..(în ce măsură-mi reuşeşte ..nu sunt sigură).. În rest ..prieteni ...clar, liceu: prin asta spun tot.Cred. Noi oameni, deci noi relaţii de prietenie, etc. Dar un lucru ştiiu sigur: că nu o să uit cine sunt, şi nu o să-mi uit prietenii adevăraţi, da- ăia puţini care îi am, mai puţini pe an ce trece ...
Cam ..atât. Revin cu o postare marţi seara, pentru buna mea prietena Alexandra, fiindcă am onoarea de a fi singura (sper.cred.) care îi va sărbători ziua printr-o postare -asta după petrecerea "monstru" de luni seara! C ya! Take care.




michael Buble - Home
Asculta mai multe audio Muzica

New year ..


"Happy new year, happy new year! " ..melodia celor de la ABBA pe care o asculta mama cand eram eu mica imi suna in cap daca rostesc cele doua cuvinte care formeaza titlul postarii [:)) se vede ca am tocit la romana azi..].
Bleah, minunat ! Iar incepe ..o luam de la capat! -de parca nu mi-a ajuns. Anyway, vreau sa spun ca sunt mandra de mine -un lucru bun am facut si eu inainte de sfarsirea anului: am pus capat unui capitol care ..a durat mai mult decat mi-am propus ..[prietenii stiu de ce:))..de fapt; despre ce e vorba] .
Mda. Stateam azi-noapte si ma gandeam la cum a decurs tot anul ..si am ajuns la concluzia ca in mare, am avut parte doar de cateva momente ..dragute [nu va spun care, ha!:P].
Sincer, am mari asteptari de anul asta ..printre care admiterea la liceu ..SI SA NU MAI PETREC REVELIONUL ACASA! God! Never ever! [:|]   ..Da, ar mai fi cateva lucruri ..dar acestea sunt mai ..personale [:">] ..deci, in consecinta, le pastrez pentru mine ..
Ce sa mai ..Va urez un an bun, mai bun ca cel care a trecut [as putea spune ca a trecut pe langa noi, dar nu stiu daca sa fac referire la toata lumea, asa ca voi zice "care a trecut pe langa mine" ..] ..inceputuri noi, "succesuri" in toate [:))] ..bla bla etc etc vrajeli de'astea ..
Ne mai auzim, nu stiu cat de curand ..tinand cont ca luni incepe scoala si ..se subintelege ..!

The Script - We Cry
Asculta mai multe audio Divertisment