About friendship ..



Uel..prietenie ..hm.Greu.Nu-mi vine nimic in minte momentan.Doar..da!Doar noptile in care stateam pana tarziu si vorbeam cu tzop pe mess.:D oo, da..si cand vorbeam cu orele cu Diana la telefon..sau cand ma uitam cu blonda la filme pană noaptea tarziu, si ea incepea sa plangă fiindcă finalul era prea trist (bineinteles că ne uitam mereu la filmele care stau in calculatorul meu de ceva vreme..si pe care le`am văzut si revăzut de zeci de ori) si cand vorbeam pană se lumina de ziuă despre toate prostiile care ne treceau prin cap, despre tipul ăla frumos pe care l`am intalnit acum o saptamana sau ăla drăgut de la clasa de alături..

Si editam poze cu tzop pana la 12:00 noaptea fix, cand venea mama să imi spună sa inchid pc'ul, pentru că am ore a doua zi si nu o sa ma pot trezi.Sau cand radeam de animălutele alea drăgute care se urcau pe iconitele de mess (ori faceau pipi, spre exemplu oile mele, care se obisnuiseră sa facă pipi pe avatarul lui tzop.)
Si cand eram suparată din cauza vreo unui băiat sau pentru că mă certam cu parintii, my girl (blonda) era mereu alături de mine:( si m-a ajutat sa trec peste toate!
Sau.. cand ieseam cu Adinuu duminica de la ora 5 pana la ora 7, că deh`, atat ne lasă părintii pentru că : "maine mergi la scoala si o sa fii prea obosită".Uf.. pozele alea făcute la acel autobuz stricat, dar care spre surprinderea noastră, avea rovignetăăăăăă ! Sau cand ne alergam prin curtea scolii si jucam sotron ..Si da! era să uit..cand eram mici copii si mergeam cu tatii nostrii la terasă si ne puneau sa dansăm pe mese- omg!Si să nu uităm: civismul ne curge prin vene! ce vremuri.=)
Prietenie..E un cuvant simplu.9 litere, 5 vocale, 4 consoane, 4 silabe; la prima vedere nimic deosebit.Dar dacă stai si te gandesti e ceva mai mult de atat: rasete, lacrimi, distractie si multe alte cuvinte pot fi asociate cu prietenia !






*p.s.: .... i love my girls! <3