New year resolutions :)


Da, stiu..boala de care nu ma pot "trata" : baietii si ciocolata.Omg, dar sunt atat de dulci amandoua, cum sa poti sa renunti la ele? Ok..mi-am propus ca anul acesta sa nu-mi mai fac de cap.Adica..hello, am crescut si se presupune ca ar trebui sa fiu mai matura [desi nu prea stiu ce inseamna asta].So..let`s start the new year`s resolutions list :

1.Curatenia de inceput de an - nu e deloc usor sa infrunti realitatea ca anumiti prieteni te-au dezamagit.poate cea mai buna prietena ti-a suflat iubitul sau poate gasca a inceput sa te evite inexplicabil.In orice caz, sunt momente in care, oricat de greu iti vine, trebuie sa faci curatenie si in randul prietenilor.
2.Voi arata asa cum vreau - new look, new attitude, new boyfriend, new friends maybe.
3.Gata cu excesele - nopti pierdute, prea multe tigari, schimbatul baietilor ca pe sosete..Anul asta vreau sa fiu mai moderata in general pentru ca am realizat ca excesele nu fac decat sa imi dauneze.
4.Parinti, cei mai buni prieteni - sa recunoastem, cred ca toti ne certam cu parintii.Poate nu vor sa ne acorde prea multa libertate, iar noi suntem pusi mai tot timpul pe scandal.Cu toate astea, una dintre cele mai bune rezolutii ale anului 2009 este sa imi imbunatatesc relatia cu ai mei.
5.Anul asta ma voi indragosti cu adevarat - incepe un nou an, deci am la dispozitie 365 de zile la dispozitie sa ma indragostesc nebuneste si sa traiesc o poveste de dragoste "ca in filme" [bine, bine.sa recunoastem.asa ceva nu prea mai exista]
6.Scoala nu mai e pe ultimul plan - toata lumea stie cat de aiurea e la scoala, loc in care esti obligat sa mergi, numai tocilarii sunt preocupati de scoala etc.In caz ca gandesti asa, sa stii ca ai numai clisee in cap.De la scoala poti afla si chestii foarte interesante si iti poti face multi prieteni minunati.In plus, unde se barfeste mai bine decat pe culoarul scolii? Acelasi culoar pe care trec si o groaza de baieti draguti..
7.Shopping addicted - desi de mult timp ne-am propus sa nu mai dam multi bani pe haine, accesorii & co., nu ne putem abtine.Cum ajungem intr-un magazin, parca intram in transa si incep sa ne tenteze o groaza de prostioare de care nu avem neaparata nevoie. Alina si-a luat un ruj nou? trebuie sa avem unul la fel, desi mai avem altele 10 pe acasa.So, anul acesta trebuie sa mergem la rehab! si e vorba de un rehab mental..